KJ3A1177 Stor (615577)

Längdcentrum

Sommarens aktivitets­­centrum i Orsa Grönklitt. Uthyrning, outdoorbutik och instruktörer inom löpning, cykling och rullskidor.

Längdcentrum är Orsa Grönklitts aktivitets­­centrum och är öppet alla dagar året om. På vintern är det basen för områdets längdskidåkning och under barmarksäsong är det utgångspunkten för alla aktiviteter. Under sommaren byter instruktörerna inriktning och erbjuder lektioner inom löpning, cykling, rullskidor – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning och vistelse i vildmarken kring anläggningen.

Förutom uthyrning av cyklar, kanoter, fiske­utrustning och de tillbehör som behövs för en aktiv semester, finns här även en outdoorbutik. Upptäck ett sortiment från de starkaste varumärkena inom varje område: fiskeutrustning, löparskor, rullskidor, tillbehör för outdoor och kläder för ett aktivt liv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

28I7197 Stor (108761)

Verkstad och service

Precis som på vintern bygger vi allt vi gör på kunskap, och det gäller såklart även på sommaren. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt utrustning och fixar bland annat även med cykelreparationer.

KJ3A1356 Stor (615559)

Utveckla din teknik

Kompetensen på våra instruktörer är mycket hög och vi hjälper gärna både dig som är nybörjare och dig som är mer erfaren. Flera av våra instruktörer är aktiva tävlingsåkare och har fina meriter inom både längdskidor och mountainbike.

28I6539 Stor (196639)

Uthyrning

Här hittar du även vår uthyrningsverksamhet och försäljning av kartor, fiskekort m.m. – allt som kan behövas för en aktiv dag i Orsa Grönklitt. Tänk på att intresset för att hyra cykel är väldigt stort, förboka därför gärna din cykel i god tid innan.

28I7193 Stor (108760)

Outdoorbutik med starka varumärken

Längdcentrums shop har fokus på outdoor och är såklart anpassad för de aktiviteter som finns i Orsa Grönklitt. Till sommaren breddas sortimentet även med tillbehör som skor, stövlar, kängor, träningskläder, badkläder, cykelkläder, regnkläder, vildmarks­prylar och fiskeutrustning.